onsdag 13. mai 2009

Krevende dag..

I dag har jeg en veldig krevende dag foran meg, så jeg gleder meg til klokka blir 22.00 i dag.
Lang dag på jobb med masse å ta fatt på. Har begynt å glede meg til helg og 17.mai feiring. Det skal bli FANTASTISK!!

I går kjøpte jeg inn noen GULE detaljer til badet. En boks på Såpe til bomullpads og tannglass fra Rice. Morsomt, for gul har liksom ikke vært min farge, men etter at jeg fikk den GULE "tapeten" på badet har jeg fått sansen for det.

Ønsker dere en fin dag! Jeg kommer sterkere tilbake i helgen, nå er det litt for hektisk til å få tid til å titte rundt. Takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen, og TAKK for all INSPIRASJON dere gir meg gjennom flotte blogger!!!

Hilsen Frk.B

6 kommentarer:

Minmill sa...

Juhu, frk. B. Veldig fint med gult, jeg er jo fan av gult selv jeg. Det er så forfriskende iallefall nå i vår og sommersesongen. Neste gang jeg er innom på Noa, skal jeg høre om noen der inne liker gult. He he. Du er heldig som jobber i den trivelige butikken. Jeg tror jeg ville fått problemer med å jobbe der inne, jeg hadde vel ikke fått utbetalt lønn og brukt alt på klær.
Ha en fin dag. Klem fra Minmill

Ninas Drops sa...

Åååå man blir urglad av gult..
Kuli...
Drops

mi-rachel sa...

fint med gule detaljer.

VintageOslo sa...

Så fin tapet du har! Jeg har akkurat malt ett gult hjørne hjemme hos meg selv, og det ble så lyst og fint. Gult er kult!

Hilsen Linn/Lauritz.com

Missfryd sa...

Kule gule detaljer. Kjempesprek tapet!
Det er hektiske dager for mange om dagen virker det som...men så er det jo mai også då.
Klem Ingrid

La luz del norte sa...

Det var skikkelig fint! Jeg synes gult er veldig fint. Litt vanskelig å innrede med, og på klær er det best hvis man er litt brun. I alle fall på meg. Liker klare farger best, og dette du har kjøpt var jo helt supert etter min smak! Gult gjør meg glad!

Ha en fin 17.maihelg!

Solrosa