torsdag 28. mai 2009

Korhelg i Oslo

Jeg har lite tid til blogging for tiden. I dag har min kjære hatt eksamenskonsert - stolt kone - for en MANN!! I morgen reiser jeg på kortur til Oslo, så da blir det stille her frem til mandag. Kommer sterkere tilbake neste uke:)

Takk for at dere er der kjære bloggvenner!

mandag 25. mai 2009

Tørkesnor og festbord hos NIB



Deilige dager med sol og blomstring! Det er en hærlig tid:) Skulle bare hatt ferie...drømme, drømme..

Hjelp,jeg kom visst med i konkurransen hos NIB. Helt målløs jeg. Det var Alvorada som nevnte det i en kommentar i går...jeg trodde ikke mine egne øyne:) Regner med konkurransen er anonym, siden bildene ikke har bidragsnavn,men jeg oppfordrer alle til å gå inn å stemme på sin favoritt!

Lykke til - til alle deltagere:)

søndag 24. mai 2009

Verdens beste søster og smykkekunsten hennes

Jeg har hatt en nydelig langhelg med verdens beste søster på besøk! Virkelig slappet av og tatt det med ro. Åh, som jeg trengte denne helgen:)
Min søster er en kreativ sjel og lager mange fine smykker. Både øredobber, kjeder og armebånd.
Viser noe her...






Jeg har lært å lage hempsmykker jeg også, så det har blitt noen sommersmykker denne helgen.
SÅ deilig å lage noe! Være litt kreativ:)

Håper alle har hatt en bra helg!

tirsdag 19. mai 2009

Kaspara hjerte og hjertet i halsen..

Jeg fikk det fatastiske Kaspara-hjertet i posten i helgen, og det passer perfekt i fargene på soverommet. Akkurat som jeg hadde tenkt meg:)
Veldig fornøyd!!



Jeg har hjertet i halsen.(Ikke Kaspara-hjertet altså og ikke emaljehjerteringen fra jeg var liten som fortsatt passer) Sendte noen bilder av et bord jeg kreativiserte(nytt ord?Hi,hi) litt med. Men på mitt lille hybelkjøkken, og med lite egnede forhold for et festbord, var det med hjerte i halsen at jeg sendte bilder til NIB sin konkurranse i dag..
Jeg bestemte meg for at uansett fikk jeg jo vært litt kreativ, og at det var bra, selv om jeg ikke kan stille opp mot alle de kreative menneskene med de store flotte spisestuene sine rundt i blogglandia. Hi,hi. Ikke sjalu, nei da:) Hi,hi.

Ha en fin ettermiddag!

mandag 18. mai 2009

Tidlig start - tidlig slutt

I dag hadde jeg en tidlig start på dagen , begynte kl.7.00 på jobb. Huff så trøtt jeg var da, men så utrolig deilig det var å slutte tidlig i dag!
Jeg dro til byen for å ordne noen små ting for jobb, og så kjøpte jeg med meg to nye tetyper og noen hærlige kort. Nå sitter jeg å koser meg med flotte blogger og drikker te. Kan livet bli så mye bedre på en mandag??

lørdag 16. mai 2009

1000 ting..


Det er 1000 ting som skjer om dagen, og blogging har det vært lite tid til i det siste..
Siden jeg dro hjem fra jobb i går har jeg hatt et enormt behov for å sove, og det har jeg virkelig gjort og. Jeg sovnet etter jobb, vips 2 timer:) Så sovnet jeg mens vi så på film i går kveld, vips så var det en ny dag. Og jeg sovnet etter shopperunden på senteret i dag, vips 2 timer. HVA ER GALT MED MEG? Hi,hi. Jeg har vel litt å ta igjen etter en strevsom jobbeuke..

I dag fikk jeg kjøpt inn plastservise til grilling. Freshe farger eller hva?
Nå gleder vi oss til å starte grillsesongen ved sjøen, det skal bli DEILIG!!
Boka 1000 ting å gjøre sammen med barna er virkelig å anbefalle! Jeg fikk den i gave da jeg var ferdig utdannet førskolelærer av bestevenninna, og den har veldig mye inspirasjon! Spesielt med egne barn kanskje, men også i jobb.

Min kjære mann kjøpte blad til meg i dag, og nå skal jeg kose meg på senga med det.
Burde egentlig rydde og vaske huset, men det får vente litt.. det forsvinner ikke akkurat fra meg om jeg ikke tar det nå. (Åh, det hadde vært deilig om det var sånn:)

Vi skal bort i morgen, vi har kjøpt inn litt, og vennene har kjøpt inn litt. Blir middag og kaker og kos! Jeg skal bake muffins(med hærlige ROSA muffinsformer fra Rice) og sjokoladekake. Nam!!

Denne skjønne koppen fikk jeg i gave av en god venninne på onsdag. Gleder meg til å drikke kaffe eller te av den i kveld. Blir vel foran tv i kveld, spent på hvordan det går med Norge!

Ha en fin 17.mai alle sammen!

onsdag 13. mai 2009

Krevende dag..

I dag har jeg en veldig krevende dag foran meg, så jeg gleder meg til klokka blir 22.00 i dag.
Lang dag på jobb med masse å ta fatt på. Har begynt å glede meg til helg og 17.mai feiring. Det skal bli FANTASTISK!!

I går kjøpte jeg inn noen GULE detaljer til badet. En boks på Såpe til bomullpads og tannglass fra Rice. Morsomt, for gul har liksom ikke vært min farge, men etter at jeg fikk den GULE "tapeten" på badet har jeg fått sansen for det.

Ønsker dere en fin dag! Jeg kommer sterkere tilbake i helgen, nå er det litt for hektisk til å få tid til å titte rundt. Takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen, og TAKK for all INSPIRASJON dere gir meg gjennom flotte blogger!!!

Hilsen Frk.B

tirsdag 12. mai 2009

Småting å bli glad i..



















Her er restene av ranukkelbuketten jeg kjøpte forrige uke, og det var nok rett som blomsterdamen sa..dette er nok slutten på ranukkelsesongen for nå..:(
Men jeg kutter de korte og prøver å tyne de litt til jeg. Hi,hi..
Den søte lille boksen var en del av en hærlig julegave fra Noa Noa. Vi fikk nemlig en kasse med masse Italienske fristelser, kaffe, pasta, pesto, sjokolade, krydder...ja, You name it!!
Denne boksen er fylt med små lakrisbiter, godt, men boksen er en gave i seg selv.

På farten videre til korøvelse med koret jeg dirigerer, men skal kose meg med bloggene deres i kveld når jeg kommer hjem. Tudelu!

mandag 11. mai 2009

Mandagskos..

Mandags kveld har blitt kosekveld her i huset. Mannen jobber til halv ni og da har jeg klar litt lett middag og vi ser litt på tv og prater. Det er noe jeg gleder meg til, og det er godt å ha en sånn start på uka sammen.

I dag laget jeg pastasalat med stekt spekeskinke og pinjekjerner, med fransk dressing og hvitløksbaguette til ble det godt motatt:)

God natt, alle dere som måtte være innom.

søndag 10. mai 2009

Å leve med en musiker...

Ja, nå må frk.B få utløp for sin frustrasjon. Bloggere klager over mennene som kjøper seg flatskjerm, henger opp ting som de selv ikke liker...Prøv å bo med en musiker sier bare jeg:)
Et veldig lite bloggifisert innlegg fra meg for å vise litt av hjemmet mitt nå i kveld..
Bildet over - Stereoanlegg, kjøkken(veldig ofte ledninger på benken..)

Gitar på kjøkkengulvet..ikke så lett å komme inn i skapet..

En gitar til + pc-sekk..ikke så lett å ferdes på kjøkkenet i skrivende stund med andre ord..

Stua, Mac og lader..hmmm og ern gitar i sofaen:)


Gitartrekk(eller hva det kalles) på benken i stua...

Konklusjon - lettere frustrert over å leve med en musiker... I hvertfall akkurat nå:)

Første papirprosjekt...

Badehjørnet har fått en liten oppfriskning, ble skikkelig sommerfriskt:) Og lett som bare det, både å få opp og ta ned..(når jeg evt skulle bli lei) Gøy med sånne små forandringer syns jeg!

lørdag 9. mai 2009

Bryllupsgave..

Blir dårlige bilder i helgens innlegg, tatt med mobil i mangel på kamera...
Her er bryllupsgaven vi fikk av min forlover og hennes kjæreste. Et FANTASTISK etasjefat designet og laget av en felles venninne.

Maria Nordskog heter den kreative dama bak dette fatet. Vet hun har solgt fat som dette på Backe i Grensen i Oslo, men er ikke sikker på om de har de mer. Vet noen har tatt inspirasjon fra hennes fat til både gjør-det-selv reportasjer i blader samt eget design med en (annen) twist..

Er gøy å ha et sånn fat som ingen får helt likt:)

Fortsatt god helg!

Helgens innkjøp..

Blir et lite innlegg herfra i dag. Er jo kun i Oslo for et døgn så da er det tid med familie og venner som er første pri:) Men må bare vise noe av det jeg fikk kjøpt i går. I godtebutikken min, papiravdelingen på Norway Designs, kjøpte jeg inn til takkekort og noe annet til et lite prosjekt jeg har planer om. Åhhh, så mye fint de har!! Kunne tatt med meg halve butikken vettu, men det blir litt dyrt. Hi,hi. Håper alle har en koselig helg.

fredag 8. mai 2009

Fabelaktige Amelie..

Ble et lite bilde fra den franske fantastiske filmen om den fabelaktige Amelie! Sett den?
For et kunstverk! Farger, omgivelser, historie, musikk - Wow!! Som dere skjønner, jeg liker den:)
Skal ikke si at du kommer til å like den, den er jo litt annerledes, men verdt et forsøk om du ikke allerede har sett den.

Sommerdrømmer..



onsdag 6. mai 2009

Vanskelig å stå opp..

Det er ikke lett å stå opp om dagen.. vil bare ligge under dyna og stå opp når jeg vil. Hi,hi. Ja, det er lov å drømme... I går når mannen og jeg var ute å handlet sa han på vei ut "Åh, tenk om vi var på vei til hytta nå da. Og vi hadde sommerferie...". Vi drømmer om ferie i en veldig hektisk tid.

Har vist dette bildet før, men jeg er så glad i det, og viser det igjen! Det kjøpte jeg på et galleri i Oslo når jeg bodde der. Det heter "Frøken detektiv og den plagsomme prinsessa". Fantastiske farger, humor og fint motiv. Alt man kan ønske seg:)

Fuglene Drops har laget har fått plass på badeveggen sammen med bokstaver og retrokort.
Me like!!

Sommer og sol - eller dvs skjell og steiner fra stranda har fått plass på badet sammen med frosken/drømmeprinsen.

Og jeg har fått tak i ranukler!! Men nå sa blomsterdama at det var siste bukett for denne ranukkelsesongen. :( Skjønne er de nå da. Håper de står litt!

Ha en fin dag!

mandag 4. mai 2009

Frikveld..

I går var eneste frikveld denne uka, så den skulle nytes!! Jeg satte en bolledeig og la meg på sofaen da jeg kom hjem. Så litt på tv da jeg plutselig kom på at jeg hadde kjøpt noen nye lerret. Så jeg spratt opp og satte i gang, under er begynnelsen på neste maleprosjekt. Men det kan fort bli noe helt annet før jeg er ferdig:) Bare vent å se!

Jeg fikk ikke brukt sofaen så mye som jeg hadde tenkt i går, men det ble gode boller og jeg er glad for å ha malt litt. Håper ikke det blir så lenge til neste gang jeg får tid til det igjen..

Mannen kom hjem til middag, ferske boller og kringle og kaffe i går kveld. Fikk kost oss litt før jeg stupte i seng. Jeg er så slapp om dagen. Vårslapp?

I helgen hjalp jeg til hos naboene, de hadde konfirmasjon. Vet dere hva jeg fikk??? Jeg fikk gavekort på hudpleie!!! Wow, som jeg gleder meg til det!:)

Ha en fin dag!!

Opprydning i krydder og verdens kuleste hylle!!

I går hadde jeg en liten opprydning i kryddersamlingen og det var noe som var litt foreldet for å si det sånn. Men kan jo ikke kaste så søte flasker! Og med en fallen ranukkelbukett og fjerning av etiketter...vips!! så hadde jeg noen nye vaser til blomstene:) Superfornøyd ble jeg!!


Denne fantastiske hylla tilhører min kjære tante! Er den ikke kul?? Jeg kunne gjerne hatt den ja..
Hun sa, den kan du kanskje blogge om:) Hi,hi - tror jeg har nevnt den bloggen mer enn en gang:)
Så her er den. Heldige du!

Ha en fin ettermiddag!
Her er det duket for eneste frikveld denne uka, den skal brukes godt!!

Tudelu:)