mandag 14. desember 2009

OPPDATAERING!

Hei og hå, nå er det lenge siden jeg har vært her inne. Lovte så fint at jeg var tilbake etter en stille sommer pga kvalme og svangerskapsplager... vel...høsten fløy!! Fikk jo vite at vi ventet to, og magen vokste i en fei! Så bestemte vi oss i slutten av oktober for å flytte!!! Ja, med STOR mage ble jeg en god organisator for snille familiemedlemmer og gode venner som hjalp oss med å flytte fra 60 kvm til 120 kvm med sjøutsikt, garasje osv.. Livet ser lyst og godt ut, og med masse plass når tvillingene skulle komme. 1.desember skulle vi være ute av det gamle hjemme og på plass i det nye. Perfekt med en rolig desember med masse kos, skulle sykemeldes fult fra jobben og greier:)

SÅ, 24.11.09 overrasket to små jenter mamman og pappan sin med å komme til verden, 10 uker før tiden!!! Så desember blir en spesiell måned. Nå bor hele familien på 4 på sykehuset, og det nye hjemmet står ganske halvferdig tilbake...Men med en FANTASTISK familie kommer vi på plass og får det riktig så fint!!

Skal si livet plutselig tar en annen vending, og at ei jente som liker å ha kontrollen til en hver tid, har fått noen utfordringer i det siste.. MEN FOR EN GAVE!!!! TO SMÅ PRINSESSER:)


LYKKE!!!!

God adventstid alle skjønne bloggere!

Hilsen Frk.B

8 kommentarer:

Frøken Fryd sa...

Gratulere så masse med to prinsesse. Håpe alt går bra med heile familien. God jul.

P.S. Æ flytta 6 dager før termin og ho kom på termin. Alt går;o)

Hege - BOLIGglede sa...

Gratulerer så mye:) Gleder meg til å se oppdateringer..
God jul til deg:)

Elisabeth Antonette sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Frk. Maya sa...

Gratulerer så mye! Håper det går bra med begge småjentene og mor:) Julen blir sikkert fin i år også selv om dere ikke får vært hjemme med prinsessene. Kos dere!

Maya

Minmill sa...

Så gøy. Gratulerer med to herlige jentebabyer. Ting og tang kan komme på plass en annen gang. Ikke la deg vippe av pinnen over at alt ikke er på stell, så lenge familien har det bra. Nei, nå ble jeg skikkelig glad på dine vegne. Herlig.

Klem Minmill

Frøken Lykkelig sa...

Å det var mye på engang!!! Gratulerer så uendelig mye med to små prinsesser. Det er jo fantastisk! Og gratulerer med nytt hjem.. når dere får kommet dere i hus der! Ja det blir en spesiell jul.. men det får det så bare være.

Gratulerer så mye.... og lykke til med de to små og nytt hus :-)

Marthe sa...

Kjære deg!!

Gratulerer!!! Fantastisk:) Håper alt gikk bra selv om de små prinsessene bestemte seg for å komme litt tidligere enn planlagt. Tenk, nå skal du feire den første julen med døtrene dine.

Ønsker deg og dine alt godt i fremtiden og GOD JUL!!

Glade, varme klemmer fra Marthe (think tank)

Maja sa...

Oj...Gratulerer med to prinsesser og nytt hjem!!
Kose dere masse med de små;)
Klem