mandag 19. april 2010

Fantastisk ukestart!!!


Denne mandagen ble en fantastisk start på uken!!!! Jeg har hatt lunchbesøk av en nydelig kollega, det er sol, jentene er fornøyde og mor er ganske uthvilt etter en roig helg :)

På kjøkkenet har jeg begynt på en bildevegg, den er under bearbeiding, men tror jeg blir fornøyd med å ha noe på veggen der...


Denne søte blomsten fikk jeg av den søte kollegaen. Fikk plass i kjøkkenvinduet..

I spisestuen har et par av gerbraene jeg kjøpte på plantasjen forrige uke fått plass. De har jeg delt utover i mange små og store vaser.

Der er også en av de nye orkideene...


Av helgebesøket fikk vi disse fine tulipanene...Heldige vi :)


Dette bildet er fra en reklame i ett blad, syns det er så søtt!!! Rammen fikk jeg i gave av en venninne en tid tilbake. Tøff syns jeg :)


Så er det pionene jeg har i stua, de kjøpte jeg også på plantasjen. Nå skal snart nye Bolig Pluss nytes sammen med en kopp kaffe..


Må vise den fine puta jeg kjøpte på Annas rom her om dagen. Er SÅ fornøyd!! Syns den er så fin sammen med den brune sofaen vår! Som for øvrig begynner å bære litt preg av at vi har to gulpejenter i hus. Hi,hi.. Ja, ja, kan jo bli en sofa til barnerommet senere.. Ble litt av et "se her og se her- innlegg"..men, men..

Håper alle får en god uke!!!

Hilsen

Frk.B

2 kommentarer:

Frida Ånnevik sa...

jeg er mer enn fornøyd med et "se her og se her"-innlegg! det gir jo meg en mulighet til å holde meg oppdatert... ;o)

kommer nok ut igjen snart. kan jeg være med på trilletur?

Den Lilla Tråd ♥ sa...

liker bildeveggen din ♥

~vårklem fra Lisa~