onsdag 10. juni 2009

Hærlige fridag

Jeg hadde store planer for fridagen, men jeg har ikke fått gjort noe av det jeg hadde planer om..
Men jeg har fått slappet av masse, vært litt kreativ, hatt tid sammen med kjæresten og spist god mat. Dagen kunne vel egentlig ikke være så mye bedre,og det med regn og grått vær ute.

En gang så jeg noen veldig søte stofframmer på en blogg. Husker ikke hvem som viste de,men jeg forelsket meg helt! I dag prøvde jeg meg på noe liknende. Litt inspirert av disse jeg så et sted.
Bare si i fra de som har de, så jeg kan neven bloggen din:)

Jeg har også freshet opp noe, men det får dere se en annen dag. Det er ikke helt klart enda.
Til lunch koste jeg meg med lasagne fra Husholdningskjøkkenet(et genialt sted som vi har rett borti gata, men besøkte for første gang i dag..), fersk loff og grønnsaker. NAM!! Det falt i smak hos mannen da han kom fra øving og! Mens jeg nøt livet og lunch leste jeg et nydelig kort fra min beste venninne.. Tusen takk, kjære venn!! Gleder meg til tid sammen med dere i sommer!

Ønsker alle som titter innom en fantastisk kveld i koseværet!(regnværet..)

Frk.B

8 kommentarer:

Glede sa...

Hei! Så hyggelig med hilsen fra deg, det minte meg om at jeg tydeligvis ikke har lagt deg til lista mi, må ha glemt det. Men i alle fall, så artig ide med den rammen! Likte det blå teppet over sofaen din! Flott. Jeg har også hatt den utfordringen i innlegget under, en artig måte å bli bedre kjent med de andre bloggerne. :)

Nr. 21 sa...

Hei Frk.B!
Tusen takk for gratulasjon!! Og utfordring! :) Det er faktisk bare et par uker til vi skal ha ferie, da skal vi opp til Trøndelag til mine foreldre! Vi skal kjøre med camping-vogn og bruke mange dager opp, stoppe der vi har lysst og kjøre etter været!! Det er sånn deilig ferie-form!! Gleder meg!! Dere da? Noen planer?
Du, er det bryllups-bilde av deg og mannen din som henger over sofaen? Det var bare såååå fiiint! Gratulerer med halvt års... eh... fem måneders bryllupsdag, da! ;o)Vet du hva? Jeg og mannen min har snart vært gift i 9 år!!!! Hi-hi... Det er så sprøtt!!
Er forresten spent på hva ditt hemmelige prosjekt er....!

Datt sa...

Det hørtes ut som den perfekte fridag, ble sulten nå når du nevnte lasagne... Søte de rammene, herlig å få brukt litt av kreativiteten sin, har en puff jeg har pllaner om å trekke om så snart jeg får råd til stoff og stiftmaskin selv.. hihi... Ha en fortsatt fin kveld! :)

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Så nydelig det bryllupsbildet var... :)

Kristine sa...

For en herlig sofa! og så koselig brylluppsbilde...så skikkelig romantisk ut ;)

Kaspara sa...

God morgen, Caroline!
Så søtt bilde på veggen! Dessuten var det nydelig farve på det overkastet på sofaen. Synes en slik farve klesr så mange andre farver. De fleste farver blir nydelig mot denne turkise farven.
Her regner det, men det er en gledens dag med stort loppemarked i byen. Det er ikke så ofte det her i Sandefjord, så jeg kjenner alt at sommerfugler i magen. Velger å ta et mageplask opp i stoffhaugene først og crawle rundt etter glade, frodige stoffer.
Ha en fin helg!
KLem fra Kaspara

Nr. 21 sa...

Hi-hi.... Overnatting i barnehage med 6-åringer hørtes litt travelt ut, ja!! Husker min gutt skulle overnatte i barnehagen i fjor vår... De ringte kl 11 og sa at nå hadde alle de andre barna sovnet, han fikk ikke sove og ville hjem... Ho-ho... Ikke så greit å være liten heller alltid!

Marthe sa...

For en deilig dag det hørtes ut som du hadde hatt! Ingenting er bedre enn fridager der mar tar ting som det kommer - er litt kreativ, suser litt rundt, er sammen med kjæresten og bare slapper av. Likte teppet i sofaen din veeldig godt, og rammen du har laget var kjempesøt! Jeg elsker prikker...

Så koselig med helgehilsen fra deg, det gjorde meg veldig glad! Ønsker deg en super helg tilbake, nyt og vær glad, det er det viktigste i verden:)

Klem fra Marthe