mandag 8. juni 2009

Ny sofa - eller?

Jeg fikk et plutselig behov for en forandring i dag og kjøpte dette sengeteppe som gav meg en ny sofa på et øyeblikk! Ganske turkist og ganske mønstrete, MEN det GENIALE er at jeg kan snu det, så er det HVITT!!:) Og om det skulle bli skittent, ja så er jo den brune sofaen under der da:)
For nå var dette en forfriskende og god forandring, så får vi se hvor lenge det får ligge...
hmmm, må bare finne en annen duk, det ble litt vel TURKIST her nå..

God natt..

8 kommentarer:

Minmill sa...

Hei på deg du! Jeg likte så godt teppet ditt. Kan jeg få lov å spørre hvor det er kjøpt. Jeg har en datter som vil ha turkis og lilla rom, så dette teppet ville jo passet fint da.

Kan jeg gjette at dere var på Odderøya i går? Synes jeg kjente igjen det meste der. Smil. Det er et vanvittig koselig og fint sted og legge turen. Vi har vært der veldig mange ganger og spist deilige vafler.

Natta til deg også! :) Kveldsklem fra Minmill

Datt sa...

Ja, det er genialt å legge et slikt over, har sånn halvveis gjennomført det selv, men sofaen er litt for lang... Og dessuten er det så godt å ligge UNDER det sengeteppet.... hihi... Det ble i alle fall superfriskt til deg! :D

Lima sa...

Det blei kjempe fint ja :)
Elsker turkis, synes det geniale med den fargen er at den er nydelig til alt :D
Hvor har du kjøpt sengeteppet?
Nydelige roser du har på bordet også!

Nr. 21 sa...

Det ble jo kjempe-fint! Veldig fint teppe! Veldig greit å kunne variere litt!

alvorada sa...

Hi-hi, vi har også en brun sofa som jeg begynner å bli temmelig lei av. Har vært inne på tanken å dekke den med et teppe jeg også, og ble jo ikke mindre inspirert etter disse bildene :)
Ha en fin tirsdagskveld!

Minmill sa...

Tusen takk for tipset hvor teppet ditt ble kjøpt. Da skal jeg en av dagene ned og se på det. Og jeg synes heller ikke 399,- er dyrt for et vattert teppe. :)) Klem Minmill

Missfryd sa...

Ikke dumt med sengeteppe over sofaen. Både beskytter og forandrer. Deilig med litt friske farger på sommeren. Og masse herlige sommerbilder hos deg nå:-) Kos deg!
Klem Ingrid

storeflittig sa...

Jeg likte mønsteret på teppet ditt godt, jeg! Syns det er en av de aller beste interiørtriksene å legge teppe over. Særlig når det er sån utrolig fint som ditt!