onsdag 17. mars 2010

Blomstergaver..


Mannen kom hjem fra jobben nettopp, og jeg satt å blogget litt. Gjett hva jeg fikk?? En nydelig bukett med fylte lyse tulipaner!! Søte han!! Jeg er så heldig!!


I går hadde jeg besøk av min søte kollega. Vi så litt på regnskap sammen, men mest av alt koste vi oss med kaffe og sveler! Hun hadde kjøpt disse søte perleblomstene til jentene.

Tora og Linnea...og ikke minst mamma`n ble veldig glad !


Nå har jeg kost meg med lang frokost og titting rundt i bloggverdnen. Det er vel snart mattid igjen for småtrolla kan jeg tenke meg...


Tiden går fort mellom måltidene merker jeg..


I dag skal jeg ha besøk av en gammel skolevenninne. Vi har ikke sett hverandre på flere år, så det blir koselig!! Må finne på noe å spise...hmmm... Ja, får kanskje bare ta en tur til butikken å titte. Lite oppfinnsom for tiden!

Ha en fin dag!

Hilsen Frk.B(som har funnet ut at det burde jo vært Fru.B...;
)

4 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

så kooselig du fikk blomster daaa :)

nydelig service du har!! kose deg med venninnen idag ha en nyydelig dag :)

Lykkelille sa...

Hei.
Heldig du er som får blomster av mannen din:-) Må bare kommentere blogg bildet ditt, den engelen, så nydelig, fikk en god barnlig følelse av dette bildet. Tenk om det hadde vært som wall stickers i stort format!! :-)
Klem fra Lykkelille

Bente sa...

Så koselig med blomster! Heldige du! Kan hilse Ellen fra dere, ja! ;) Det innlegget ble jeg liksom ikke helt ferdig med, så jeg slettet det inntil videre. Rart at det blir liggende sånn...! Men takk for at du sa fra, snille du!
Ønsker deg en rolig natt med mye søvn! :)

Henriette sa...

Fine tulipanar, og snill mann :)