lørdag 26. februar 2011

Søvn er oppskrytt...zzzzz


Enda en natt med bare 2-3 timer søvn..kroppen lengter etter en natt uten forstyrrelser, men de små tuppene våre syns det er helt greit å være oppe midt på natta..så det blir mye stryking på rygg og byssing..(iherdig jobbing for at den andre ikke skal våkne..)


Rart hvordan ting man tok for gitt før har blitt en luksus man kan se langt etter. Og man sier til venner som ikke har fått barn enda at de må sove seg opp mens de kan. *Smil* Akkurat som det går an..


I går ettermiddag var jentene hos våre snille naboer og lekte med jentene der.
Kjempestas! De har katter og T lette hele tiden etter kattene og sa MJAU. Søte jenta mi.
Jeg fikk tatt en kjapp tur på Stoff og Stil og handlet med meg noen fine stoffer mens de var der.
En luksus for meg å dra alene i butikken!


Fikk sydd 4 putetrekk og en liten duk i går etter at jentene la seg. Kreativitet gir gode følelser hos hu mor, og jeg kan glede meg over det i trøtthetens dus i dag.

Det ble en avlang pute i to lys turkise stoffer med en blonde i skillet. En pute i lys turkis stoff med en elefant som jeg klippet ut fra et av de andre stoffene jeg kjøpte. To puter i elefantstoffet som passer perfekt oppi ikeastolene til jentene. Og en liten påske/vårduk i lys gul..med en liten elefant og en stjerne(ikke helt påske akkurat det da..) Elefantene som jeg klippet ut er sydd røft på, syns det ble litt morsomme detaljer.

Putene er ikke "lukket" enda. Syns det hadde vært greit å kunne ta av i hvertfall trekkene på stolputene til jentene (for vask). Noen tips til hva som er greit å lukke med da?

Jeg har så og si ikke syerfaring, og jeg sitter og humrer og ler av meg selv der jeg sitter.
Alltid uten mønster og alltid litt impulsiv.
Fortsatt ligger fine stoffer og venter på meg, så kanskje det dukker opp noe mer her eterhvert.

God lørdag alle som titter innom!


2 kommentarer:

Øientrøst sa...

Hei! Fin blogg. Jeg bruker å lukke putene etter konvoluttprinsippet - du lager bakstykket av to deler stoff som begge er ca 2/3 av putens lengde. Syr en pen kant på ene langsiden av begge stykkene, legger dem oppå hverandre slik at de passer framstykket (rette mot rette) og åpningen blir midt på. Ingen knapphull, glidelås eller borrelås nødvendig:-) Gøril

pippilotta sa...

Kjempe flotte puter, flink du er!!!
Takk for koselige ord hos meg, kjenner at jeg kunne hatt litt mere søvn her og:)
Kos deg!