onsdag 25. februar 2009

Kjøkkenutfordring - Utfordrende kjøkken

Dette er visst meg..fikk den av en av guttene i barnehagen her om dagen og måtte henge det på kjøleskapet..

Ja, dere lurer vel nå...er det et piano? Skulle ikke dette være et innlegg om kjøkken?
Yes, folkens..her begynner historien om jenta som flyttet fra en nydelig bygårdsleilighet i Oslo,
med stor stekeovn med keramisk topp, til sørlandet hvor hun må nøye seg med en hybelkomfyr..og piano på kjøkkenet!!! (Ja, jeg bor med en musiker, men pianoet er faktisk mitt. Veldig glad i det, men det var ALDRI planen å ha det på kjøkkenet..TRAPPA ER FOR SMAL TIL Å FÅ DET OPP I STUA DER DET VAR TENKT..)
Hva ofrer man ikke for kjærligheten? Min kjære skulle studere i Kristiansand, og etter et år pendling på E18 fant jeg ut at det var på tide å flytte. Vi fant en sjarmerende leilighet over to plan i et lite hvitt sørlandshus og vi var så fornøyd. Og vi er jo fortsatt det, men det krever en del orginale løsniger og en stor porsjon kreativitet her i huset:) Hi,hi..
Når jeg fikk utfordring av Frøken Lykkelig om å vise seks kjøkkenting måtte jeg smile litt.
Det er så mange fantastiske kjøkken å se rundt om i bloggverdnen, og vårt er vel ikke en av dem.. Men KOS og VARME det har vi!!

Det du ser over er et must her i vårt i kjøkken..
GOD KAFFE står nemlig høyt på prioriteringslista, og med dette utstyret får du tipp topp cafecappucino. Bialetti espressokanne, melkeskummer og melketermometer. Ser resultatet over:)

Så er det Eva Solo kanna, dryppfri, helt super til traktekaffe!!

Opphenget for kort og andre oppmuntrende saker er jeg veldig glad i!!

Her er det ikke snakk om en liten snerten tivoliradio på kjøkkenet, nei da, her snakker vi STEREOANLEGG!! Prøvd å "bake" det inn i miljøet etter beste evne. Bra lyd er det!
Den lille "puttekassa" er jeg veldig glad i og. Bytter litt på hva jeg har i den.


Så til slutt noen av fargeklattene på kjøkkenet mitt..jeg er vel egentlig oppi seks ting nå, men men. Lyseblått servise etter oldemor.

Våre kjære Mummivenner og mitt Greengate-samle-servise.
Får meg ikke til å vise noen bilder av kjøkkenet i sin helhet,det er som sagt et utfordrende kjøkken!!!
God natt.

Sender utfordringen videre til tre nydelige blogger

Nr. 21, Frk. Maya`s loft og ALVORADA

1 kommentar:

Frøken Lykkelig sa...

Hi hi.. jeg sitter bare her å flirer:-) Jeg kjenner meg igjen fra før her. Vi var jo så heldig å få kjøpt hus her i fjor. Flyttet inn i november.. så vi har jo fått helt nytt kjøkken. Heldiggrisen meg!! Du har masse fine ting da!!! Kjenner til det med musikk overalt. Min far var musiker og vi hadde instrumenter i hele huset, øvingsrom i kjelleren, høytalere og forsterkere overalt. Men .. den tid er over.. og det er faktisk ganske trist:-( Man savner det når det er borte!!
Ha en deilig torsdag.. nå må jeg komme meg på jobb:-))