mandag 4. mai 2009

Frikveld..

I går var eneste frikveld denne uka, så den skulle nytes!! Jeg satte en bolledeig og la meg på sofaen da jeg kom hjem. Så litt på tv da jeg plutselig kom på at jeg hadde kjøpt noen nye lerret. Så jeg spratt opp og satte i gang, under er begynnelsen på neste maleprosjekt. Men det kan fort bli noe helt annet før jeg er ferdig:) Bare vent å se!

Jeg fikk ikke brukt sofaen så mye som jeg hadde tenkt i går, men det ble gode boller og jeg er glad for å ha malt litt. Håper ikke det blir så lenge til neste gang jeg får tid til det igjen..

Mannen kom hjem til middag, ferske boller og kringle og kaffe i går kveld. Fikk kost oss litt før jeg stupte i seng. Jeg er så slapp om dagen. Vårslapp?

I helgen hjalp jeg til hos naboene, de hadde konfirmasjon. Vet dere hva jeg fikk??? Jeg fikk gavekort på hudpleie!!! Wow, som jeg gleder meg til det!:)

Ha en fin dag!!

7 kommentarer:

Minmill sa...

SLAPP??? Jeg er sikker på at jeg er mye slappere enn deg. Har ikke lyst til noen ting for tiden, og jeg må virkelig tvinge meg til å gjøre alt. Men du er lur, istedet for å ligge på sofaen maler du og lager boller. Er sikker på at du er mer fornøyde med det, enn å ligge på sofaen. Kreative ting gjør godt for sjelen, det er jeg overbevist om. Så herlig bilde du har begynt på, ser ut som det vil bli nydelig. And by the way, tusen takk for hyggelige kommentarer hos meg. Det varmer...
Hilsen en vårslapp Minmill...:)))

Frøken Lykkelig sa...

Hei og hå og god morgen til deg :-)
FOR et nydelig bilde !!! Er det du som har laget det ??????
Jeg falt pladask for det!!!
Er det noe du selger eller... ????????? OY det var fint!!!!

Frida sa...

jeg er og litt slapp, men det trur jeg er pga. allergiremedier snarere enn generell vårslapphet. vi må drikke kaffe en dag! påfyll av koffein er det eneste som funker;) ha fiin dag!

Solrosa sa...

Å, de bollene så gode ut! Så fint at du fikk gavekort, da! Herlig!

Ha en fin dag - gleder emg til å se hva lerret'et ender opp som!

Missfryd sa...

Mmmm, fikk lyst til å bake jeg nå...:-)
Og det blildet ser lovende ut. Det blir spennende å se ferdig.
Nydelig ranukler og helt klart en kul hylle tanta di har:-)
Klem I

esmaralda sa...

God dag!
Takk for koselig hilsen inne hos meg! ) Har vært bortreist noen dager, så har ikke fått blogget i det siste. Så mye fint du viser siden sist! Herlige brudebilder! Du ser ut som en vakker brud!! Og jammen var du heldig med mannens egenkomponerte musikk i kirka!
Deilig hvetebakst også, og et bilde som nok blir vakkert!
Ha supre vårdager framover, kos deg!
klem fra esmaralda

Kaspara sa...

Tusen takk for søt kommentar på bloggen min!
Så godt du steller med mannen din!
Jeg baker også ofte boller med melisglasur som er ungenes favoritt. Spennende å se maleriet ditt i sin helhet! Slik maling har jeg aldri drevet med.
Kos deg med hudpleie!
God natt og ha en fin morgendag!
Klem fra kaspara