tirsdag 12. mai 2009

Småting å bli glad i..Her er restene av ranukkelbuketten jeg kjøpte forrige uke, og det var nok rett som blomsterdamen sa..dette er nok slutten på ranukkelsesongen for nå..:(
Men jeg kutter de korte og prøver å tyne de litt til jeg. Hi,hi..
Den søte lille boksen var en del av en hærlig julegave fra Noa Noa. Vi fikk nemlig en kasse med masse Italienske fristelser, kaffe, pasta, pesto, sjokolade, krydder...ja, You name it!!
Denne boksen er fylt med små lakrisbiter, godt, men boksen er en gave i seg selv.

På farten videre til korøvelse med koret jeg dirigerer, men skal kose meg med bloggene deres i kveld når jeg kommer hjem. Tudelu!

7 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Så deilig maten deres så ut nedenfor da...hm..Har nettopp fortært en bolle grøt..hm...blir liksom ikke mett av det ..ja ja..
SÅ søte ranunklene er som synger på siste verset..
Hørtes ut som en kjempe julegave..en herlig oppmerksomhet fra arbeidsplassen...Det er koselig det=)
Drops=)

Solrosa sa...

Å, ranukler er veldig fine, ja! Og boksen også. God korøvelse!

Sol

Jannicke sa...

...vidunderlig herlige bilder!!!
Elsker ranukler!!! Klem til deg.

Kardemomme sa...

Takk for koselig kommentar inne hos meg :)Deter så koselig med blomster og Ranunkler er så skjønne! Jeg kjøper alltid disse blomstene på denne tiden av året..
Bukettene man kjøper med blandete farger er en favoritt :)
Hilsen Kardemomme

esmaralda sa...

God morgen!
Så koselig å få hilsen fra deg!
Så mye fint du har rukket å vise siden sist! Ranunkler i små vaser er bare fantastisk, og gulblomstrete tapet likeså. Deilig med kosedag på mandag, hvorfor ikke starte uka på skikkelig vis? Herlig, herlig! Og, så heldig du er som har en musiker i huset som kan spille for deg! Så gøy at du også dirigerer, da har dere jo noe felles. Her skinner sola for fullt i dag, og jeg skal beklageligvis til frisøren. Kos deg med dagen din!

klem fra esmaralda

Missfryd sa...

Ranukler er vakre, men de står ikke så lenge og blir litt "ekle" etterhvert, men det er tilgitt bare for at de er så nydelige:-)
Søt noa noa boks.
Klemmer

Marthe sa...

Hei og hopp du snille jente!

Jeg elsker ranukler, synd sesongen er over. Skulle gjerne hatt en bukett på bordet hele tiden. Jeg gjorde også som deg med min bukett; klippet av de som klarte seg en stund og satte dem i små vaser. Man må passe på å nyte dem så lenge man kan:)

Takk og takk for mange og supre tips til Købenturen vår - disse kommer godt med! Jeg elsker Noa Noa-stilen, så skobutikken du foreslår skal jammen sjekkes ut. Søstrene Grene har jeg hørt masse fint om, så den blir bra å få med seg. Jeg har skrevet opp tipsene dine i en guidebok vi tar med oss. "Frk Bs købentips" står det:)

Du må ha en super dag, så titter jeg snart innom deg igjen. Alltid masse fint å hvile øynene på hos deg!

Klem fra Marthe