mandag 18. mai 2009

Tidlig start - tidlig slutt

I dag hadde jeg en tidlig start på dagen , begynte kl.7.00 på jobb. Huff så trøtt jeg var da, men så utrolig deilig det var å slutte tidlig i dag!
Jeg dro til byen for å ordne noen små ting for jobb, og så kjøpte jeg med meg to nye tetyper og noen hærlige kort. Nå sitter jeg å koser meg med flotte blogger og drikker te. Kan livet bli så mye bedre på en mandag??

6 kommentarer:

Solrosa sa...

Det hørtes deilig ut. Jeg var oppe halv åtte i går og seks i dag. I går var det en deilig dag med feiring. I dag begynte jeg på eksamen halv syv, men er noenlunde ferdig nå. Tok en dupp med Rom 1-2-3 i sted og en liten bloggepause nå.

Så fine kort du har kjøpt! Veldig fine farger!

Ha en fin dag videre!

SOL

Minmill sa...

Det høres deilig ut det. Blogg og tekopp henger litt sammen det for mange bloggere. Må innrømme at hos meg er det blogg og kaffe, iallefall på morgenen.

Ninas Drops sa...

Å hei du..

Håper ikke du sover nå da...hihi...
For da...har du sikkert det samme som meg=) hihi...

Du så flott kopp du fikk av din venninne da...liker så godt det mønsteret jeg=)

Jaså.....tror du at man blir det teen viser ja..hm...da tror jeg at jeg kan komme i Love-modus jeg da...

Kule kule kort da du...jeg har jo så lyst på kort jeg og..men jeg har jo noen jeg da...men det er liksom ikke de jeg vil ha..hah ha...

Håper kvelden blir knakandes knall=)
Klem fra RegnDrops

Mari sa...

0700!
Jeg var helt skutt etter tidenes helg, med masse sosialt, festligheter og konserter. Var trøtt i hele går, men i dag er det mye mer liv i meg.

Missfryd sa...

Her var det fargeklatter i massehvis. Det er sånn man blir glad av:-)
Håper du får en herlig uke. Klem Ingrid

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品