onsdag 13. mai 2009

Krevende dag..

I dag har jeg en veldig krevende dag foran meg, så jeg gleder meg til klokka blir 22.00 i dag.
Lang dag på jobb med masse å ta fatt på. Har begynt å glede meg til helg og 17.mai feiring. Det skal bli FANTASTISK!!

I går kjøpte jeg inn noen GULE detaljer til badet. En boks på Såpe til bomullpads og tannglass fra Rice. Morsomt, for gul har liksom ikke vært min farge, men etter at jeg fikk den GULE "tapeten" på badet har jeg fått sansen for det.

Ønsker dere en fin dag! Jeg kommer sterkere tilbake i helgen, nå er det litt for hektisk til å få tid til å titte rundt. Takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen, og TAKK for all INSPIRASJON dere gir meg gjennom flotte blogger!!!

Hilsen Frk.B

7 kommentarer:

Minmill sa...

Juhu, frk. B. Veldig fint med gult, jeg er jo fan av gult selv jeg. Det er så forfriskende iallefall nå i vår og sommersesongen. Neste gang jeg er innom på Noa, skal jeg høre om noen der inne liker gult. He he. Du er heldig som jobber i den trivelige butikken. Jeg tror jeg ville fått problemer med å jobbe der inne, jeg hadde vel ikke fått utbetalt lønn og brukt alt på klær.
Ha en fin dag. Klem fra Minmill

Ninas Drops sa...

Åååå man blir urglad av gult..
Kuli...
Drops

mi-rachel sa...

fint med gule detaljer.

Lauritz.com Oslo sa...

Så fin tapet du har! Jeg har akkurat malt ett gult hjørne hjemme hos meg selv, og det ble så lyst og fint. Gult er kult!

Hilsen Linn/Lauritz.com

Missfryd sa...

Kule gule detaljer. Kjempesprek tapet!
Det er hektiske dager for mange om dagen virker det som...men så er det jo mai også då.
Klem Ingrid

Solrosa sa...

Det var skikkelig fint! Jeg synes gult er veldig fint. Litt vanskelig å innrede med, og på klær er det best hvis man er litt brun. I alle fall på meg. Liker klare farger best, og dette du har kjøpt var jo helt supert etter min smak! Gult gjør meg glad!

Ha en fin 17.maihelg!

Solrosa

disa sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫