torsdag 28. mai 2009

Korhelg i Oslo

Jeg har lite tid til blogging for tiden. I dag har min kjære hatt eksamenskonsert - stolt kone - for en MANN!! I morgen reiser jeg på kortur til Oslo, så da blir det stille her frem til mandag. Kommer sterkere tilbake neste uke:)

Takk for at dere er der kjære bloggvenner!

6 kommentarer:

Duften av erteblomster sa...

Så vakkert pyntet bord, deilige farger og NYDELIG duk!
Ønsker deg en strålende pinsehelg og gratulerer med mannen :o)

Klemmer,
Vibeke

Duften av erteblomster sa...

Er det sant!!!!!? Kan jeg spørre deg om det er lenge siden du skaffet deg den? Hvis det ikke er lenge siden så kan det jo hende at jeg kan få meg en slik også, likte den så godt :o)

Klem,
Vibeke

Duften av erteblomster sa...

Tusen takk, du er snill!
Da blr det en tur for å skaffe meg en slik i morgen :o)

Nattaklem,
Vibeke.

PS: Det er synd at du ikke får det til å passe, får håpe det blir en senere anledning...

Frøken Lykkelig sa...

Tusen takk for de varme strålene!!!! Her trengs de virkelig i dag. Jeg har allerede vært ute å berget alle krukker med blomster for her er det meldt 20 i styrke i dag!! Og det regner selvfølgelig i tillegg!! Fy og fy...nei jammen godt jeg skal på jobb og kose meg :-))
Ha en herlig helg!!!!!

Ninas Drops sa...

Nydelig bord du har pyntet her...
Go tur til Oslo bin...
Adios.
Drops

disa sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲