mandag 11. mai 2009

Mandagskos..

Mandags kveld har blitt kosekveld her i huset. Mannen jobber til halv ni og da har jeg klar litt lett middag og vi ser litt på tv og prater. Det er noe jeg gleder meg til, og det er godt å ha en sånn start på uka sammen.

I dag laget jeg pastasalat med stekt spekeskinke og pinjekjerner, med fransk dressing og hvitløksbaguette til ble det godt motatt:)

God natt, alle dere som måtte være innom.

5 kommentarer:

Frøken Lykkelig sa...

Ja da regner jeg med at du har ryddet bort gitarer og ledninger og alt mulig og kommet deg over frustrasjonen siden du lager deilig kvelds til mannen ;-) He he... en herlig mandagskveld.. hva kan bli bedre enn det !

Monica sa...

Det er kjempekoselig med slike faste ritualer, spesielt på en mandag:) Jeg og mannen bruker å kose oss litt ekstra mandagskveld, litt ost, kjeks og vin f.eks:) Kvalitetstid skal man ikke kimse av.
Ha en flott uke videre:)

Marthe sa...

Så koselig med en sånn dag i uka. Og helt topp å legge den til en mandag - en dag som til vanlig kan virke litt grå og kjedelig. Alt trenger jo ikke skje i helgene. Jeg tror det er veldig viktig å ta vare på tiden sammen, og ikke sant man blir glad av å gjøre litt ekstra for kjæresten sin? Tipper han er veldig glad for å ha deg:)

Ha en fin tirsdag!

Smil fra Marthe

Solrosa sa...

Det så godt ut! Tenker mannen ble glad!!! Vi koste oss med jordbær! Ha en fin dag!

Solrosa

Missfryd sa...

Koselig det hørtes ut på en mandagskveld. Og du kan ikke klage alt for mye på ledninger og annet teknisk rot, det er vel koselig med en musiker i huset:-)
Klem Ingrid