mandag 16. mars 2009

Barndomsskatter -et besøk hos farmor og farfar

Denne nydelige kaffeboksen har farmor og farfar i kjøkkenskapet, er den ikke skjønn?! De lo godt av meg, både farmor og farfar, da jeg dro boksen ut av kjøkkenskapet for å ta bilde av den:) Hi,hi. Men dette må blogges om tenkte jeg da jeg var der på frokost på lørdag. Verdens beste besteforeldre er de!!

Denne tapeten pryder en av veggene på pappa`n min sitt barnerom, som nå er farfars hobbyrom hvor han har skapt de flotteste ting!!!(kan vise noe i morgen:) Denne tapeten er jo så kul syns jeg. Gøy at trender kommer tilbake, og det får den hærlige latteren til farmor frem, det er helt sikkert.

Her er fisker`n som står oppå det ene kjøkkenskapet hos de, den fikk vi leke med når vi var små husker jeg. Vi tok i hvertfall pipa ut og inn av munnen hans, det husker jeg...men utover det vet jeg ikke hva vi gjorde når vi lekte med den..

Mange gode minner fra dette kjøkkenet. Vi var så heldige å bo i samme hus som farmor og farfar i oppveksten, for en hærlig tid å se tilbake! Hvert år pyntet vi pepperkakehus hos de før jul, vi har kvernet mandler i kaffekverna..og jeg klippet ved et uhell hull i farmors duk da jeg satt og dillet med noe. Huff, husker jeg syns det var fælt. Men ikke så lenge siden jeg så duken med en liten rett linje med sting i hos farmor:) Gode minner!!


Denne dama her kjøpte jeg på loppemarked til farmor og farfar da jeg var liten. Vi snakket om den i helgen, og farmor sa at hun husket den var fra loppemarked, men husket ikke at de hadde vært på et. Vi lo litt da jeg fortalte at det var jeg som kjøpte den. De hadde tydeligvis snakket om dette og fundert litt.

4 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Så koselig boks..Ja kan tenke meg de lo litt av deg ja..min bestemor lurer fælt på hva det går av meg om dagen og..jeg som ikke egentlig liker loppiser....

Tapeten var jo så fin..helt knall...
Drops=)

Missfryd sa...

Så morsomt og koselig innlegg:-) Husker stilen og tingene godt.
Ha en fin dag.
Klem I

mi-rachel sa...

koselig innlegg.

Maria sa...

Vilken vacker burk!