lørdag 28. mars 2009

Gitardilla? Babydilla? Noadilla?

Dette innlegget her handler om alt og ingenting. Det er lørdag og helg, og nyter det! Ville bare vise noen små ting som jeg har kjøpt i det siste.
Jeg er superfornøyd med det nye Noa Noa antrekket(over). Hærlig med litt nytt vårtøy!
Jeg er og veldig fornøyd med gitarsmykket mitt(under). Det er egentlig en nål, men har hengt den på et langt kjede, noe som gjør at den blir oftere tatt i bruk. Litt preg av gitarkjæreste må være lov:)


Men ikke nok med det...Jeg kom over denne lille tingen i går, og klarte ikke gå fra den.
Det er ingenting på gang her, men denne måtte vi bare ha, om vi skulle være så heldig å få en liten en en gang:) Da skal det ikke være i tvil om at pappa`n er gitarist!! Hi, hi.

Var egentlig å tittet etter en babygave til noen venner som nettopp fikk en gutt, da jeg kom over denne bodyen. hi,hi jeg må smile av meg selv. Forresten, for dere som bor i sør, det er kommet en nydelig liten butikk i Skippergata i kristiansand med masse koselig tø y til barn + masse gøy dill blant annet fra Rice. Det var der jeg fant denne, og en skjønn body i lys blå til vennene våre.


Ha en fin lørdag.

Frk.B

4 kommentarer:

Frk. Maya sa...

Det var et nydelig antrekk du har fått kjøpt deg. Og så nusselig det var med "mammelukker" under skjørtet:)
Den gitarbodyen var jo bare søt da, hehehe. Da er det bare begynne å produsere vet du, hihihi;D

Maya

Nr. 21 sa...

Har aldri vært på Noa, jeg... Men det antrekket var jo nydelig! Må visst ta meg en tur innom neste uke! Trenger en kjole... Og noen litt vårlige klær... :)

Kaspara sa...

Hei
Tusen takk for utrolig varmende ord! Blir så glad!
Det Noa Noa-antrekket ditt bare elsket jeg. Jeg bruker veldig ofte skjørt/kjoler med bukser under selv. Synes det er så fint.
Morsomt at dere handlet babyklær. Undres om jeg ikke gjorde det selv, når jeg skulle kjøpe gaver til venners barn og ikke hadde barn selv. Om det var noe utrolig fint, la jeg det på vent. Det resulteter i at jeg i dag sitter med seks kjoler og to gutter. Hi,hi
Ha en glad lørdagskveld!
Klem fra kaspara

Kaylovesvintage sa...

very cool, I really like it