fredag 27. mars 2009

Dagen som fikk en bedre fortsettelse enn start..

Ja, jeg har jo allerede nevnt i forrige innlegg at dagen startet med snøfall.. Dette bildet(over)tok jeg i dag morges. Har jo fått meg ny bloggplass, og ny utsikt. Har ikke lagt merke til den delen av utsikten, likte mursteinene.. Det var nå ikke den beste nyheten man kan våkne opp til, men dagen har blitt så utrolig mye bedre etterhvert. Helt uvirkelig faktisk.

Jeg skulle jo på Noa Noa på jobb, og jeg visste at første levering av High Summer var kommet. Og da er det jo FEST:) JULAFTEN:) Ja, alle dager man kan glede seg til. Det er kommet så utrolig mye fint!!! Så nå kan bare sommeren komme! Hi, hi - ikke alle som er klar for å kjøpe denslags sånn som snøen faller..men, men hærlig inspirasjon er det!!
Min kjære venninne og sjef på Noa kom innom i dag med en gave til meg, tenk dere det, på en helt vanlig dag.. Jeg fikk denne skjønne boksen(under). Tusen takk! Så ikke nok med det. Ei av mine kollegaer på den andre jobben kom innom meg på Noa og jeg ble fullstendig satt ut! Hun gav meg denne konvolutten "Du fortjener det". Vet dere hva de skjønne damene har gjort? De har kjøpt et gavekort til meg. Fordi de syns jeg har stått sånn på i det siste. Jeg ble helt SATT UT og fikk tårer i øynene! Det var så utrolig koselig gjort. I`m speechless!

Nå skal jeg sette i gang med helgevasken før jeg skal sette meg foran tv`en å se gullrekka.
Jeg må bare SMILE. Denne dagen har bare vært helt utrolig.

Må vise noe annet jeg har kjøpt i dag, men det får vente til i morgen..

Ha en fin kveld jenter!

4 kommentarer:

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

SÅ KOSELIG!!!!

Ønsker deg en deilig helg,
husk å ta vare på deg selv nå da :o)

Klemmer,
Vibeke.

mi-rachel sa...

så heldig du har vært da!
koselig boks.

Frøken Fryd sa...

Så koselig å bli verdsatt. Håpe helga di bare forsette i det moduset. God helg

Småbyliv sa...

Det var jammen meg en fin dag ja - heldige du!! Men er helt sikker på at det var velfortjent da, hehe!!

God helg!!