fredag 27. mars 2009

What? Hæ? SNØ?

Ja, nå har jeg sett det og. Har begynt å planlegge våren, både inne og ute, men snø var liksom ikke med i planen da. Greit nok, det var meldt, men jeg håpet det ble med regnet som var i går kveld. Det syns jeg tross alt var litt bedre enn SNØ...hmmm...

Ja,ja jeg tar det med et smil og knipset noen bilder av de nydelige tulipanene jeg kjøpte forrige helg. De står fremdeles kjempefint og det er jo noe å glede seg over!!!

Gleder meg veldig til å kjøpe speilreflekskamera, det blir bra!! Er noe helt annet å ta bilder med fast linse som jeg har nå. I dag skal jeg jobbe på Noa noen timer og så er det helg, og det blir helt HIMMELSK! Ønsker dere en strålende helg!


May today be a day of ordinary miracels.

2 kommentarer:

Missfryd sa...

Det er godt vi kan kose oss med ting inne, når våren ser til å vente på seg. Hos meg snør det også, jeg blir så grim, ass..:-)
Ønsker deg en riktig god helg.
Klem I

Lima sa...

Æsj, her snør det også og har kommet masse snø i natt :( Jeg er så lei snø og vinter nå!! Er jo umulig å komme ut og rundt med barnevogn, spesielt søskenvogn.. Og bilen vår sitter fast, så mannen min må måke snø når han kommer hjem. Skulle gjort det selv, men er syk i tillegg :(

Nydelige tulipaner du har kjøpt deg da :) Trenger virkelig til å få litt vår inn i huset mitt jeg og..

Ha en fin dag og en nydelig helg :)