søndag 15. mars 2009

Home sweet home

Oslotur i helgen!! SMIIIIIIIL!

Dette er noe av det jeg fant på den lille lørdagsturen... Noa Noa støvler, rom 123(med leiligheten til noen spennende mennesker jeg kjenner, og noen hærlige bloggere!) Og så hadde vi en spesiell opplevelse. Vi gikk forbi en butikk, eller hva jeg skal kalle det..de selger og kjøper gamle frimerker, kort og sånn.. En butikk for spesielt frimerkeinteresserte. Min venninne så noen skjønne fuglefrimerker i vinduet og vi tok en tur inn i dette spesielle lokalet med en imøtekommende mann. Vi ser oss litt rundt og han viser oss til "junioravdelingen" da vi spurte om fuglefrimerker:) Hi, hi... Her var det mange fine frimerker!! Han skjønte fort hva som var verdien for oss...mer det visuelle enn verdien på firmerkene...hmm,hmm.. Vi ble nå i hverfall strålenede fornøyde med dagens kjøp!!


Jeg har hatt en koselig helg i Oslo sammen med venner og familie. Det er så godt å være hjemme i blant. Ja, jeg kaller det hjemme...selv om vi er hjemme når vi er på Sørlandet og. Lørdagen møtte jeg min beste venninne på Grunerløkka og gikk i alle de små spesielle butikkene man kan finne der:) Vi fant blant annet PURPUR som er en blomser/interiør/opplevelsesbutikk!! Må besøkes om dere ikke har vært der!!

Dette er utenfor butikken, blomster og alle mulige nydelige ting du kan tenke deg!!!


Vi hadde også en tur på Godt Brød hvor vi spiste en hærlig lunch og drakk god kaffe:)
De har veldig gode rundstykker hvor man kan velge mellom masse pålegg og salat. NAM!!

Til slutt noen bilder fra huset til mamma og pappa.. Under er et bilde de har på badet, syns det er så fint. Har en helt spesiell stemning over seg..


Også noen bilder fra stua.. Mamma har mange flotte orkideer, og fine nostalgiske bilder. Det nederste bildet er min morfar med trompeten. Han var musiker da han var ung, en veldig flott mann!!!Jeg har gjemt noen bilder jeg tok hos mine besteforeldre i helgen, gled dere!! Noen hærlige skatter!!

4 kommentarer:

Missfryd sa...

Ser ut som du har hatt en veldig fin helg i hovedstaden. Så mange fine bilder fra både butikker og fra familien din.
Skal sjekke Purpur neste gang jeg er i byen, har hørt om den, men aldri vært der.
Ha en flott uke:-)
Klem I

Englefryd sa...

Tusen takk for koselig komentar i bloggen min. Kjekt at du fant veien innom:-)
Ser ut til at du har hatt en super helg i Oslo da. Deilig:-)

Ninas Drops sa...

Så deilig med Bytur... Fikk jo tak i fine støvler synes jeg...Ja di skulle jeg virkelig hatt bruk for i dag..Jeg plumpa skikkelig...*søkk våt*...har jo støvler..men bare ikke på meg i dag selvfølgelig...Har liksom det for meg at støvler bruker man når det regner...Og det regner jo ikke...men når snøen smelter...*sukk* da blir det vått på bakken gitt...

Ha en fin fin dag...så spennende med mennesker du kjenner igjen i bladet..Historien får jo litt annen vri når du leser den da.
Drops=)

Frøken Lykkelig sa...

Å for en herlig dag!!!!!
Dette var jo en skikkelig luksusdag!!!!
Herlige bilder!!