mandag 20. april 2009

Jeg fant en liten gressflekk:)

Jeg fant en liten gressflekk på Ålens. Og den pryder nå badet. Får se om vi trives med den, men syns den frisket opp litt.

Sammen med frosken/drømmeprinsen skinner SMILE mot oss, tror jeg skal male det skiltet, er ikke så fornøyd med den sennepsgule bunnen..

Så tror jeg at jeg skal lage meg bokstaver til å henge opp i grønt, om det grønne er kommet for å bli...en stund.. Ja vi får se:)

Hmmm, føler meg som vingle-Petter:) Hi,hi.

8 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Å nei du..ikke vinglete over dette her i det hele tatt...
Kreative prosesser er slik de...
Jeg har følt meg vinglete i kveld jeg...Hm..hvilke stil har jeg egentlig...vanskelig...liker alt jeg...men ikke over tid og tror samboer kan skrive under på det ja...ha ha..

Akkurat nå har jeg litt sånn retro møter landstil møter minimalistisk...ere mulig sier jeg bare..hm....
Drops=)

Ninas Drops sa...

Kuli gress forresten...herlig grønnfarge synes jeg...
Drops som skal zzzzzz...natti natt...

Nr. 21 sa...

Likte gresset ditt jeg!! Jeg har også begynt å fabulere litt om grønt på badet... Nå er det lilla. Kanskje jeg hermer...?

Minmill sa...

I min verden blir tingene mer og mer grønne. Jeg har funnet ut at gult og grønt er fine farger sammen og er på full fart inn i mitt hjem... Likte godt den grønne matten din til badet.

Så herlig at vi bor i samme by. Ja, jeg synes du må stikke innom Fretex, de hadde utrolig mye fint nå, iallefall når jeg var der forrige uke. Ikke kjør forbi neste gang.

I dag skinner solen og jeg skal stort sett være inne, men kunne ønske at jeg hadde fri og kunne nyte det fine været. Sukk...

Klem Minmill

Frk. Maya sa...

Hihi, en gressflekk du:D Den var fin.Kanskje jeg skal skaffe meg noen slike og legge på verandaen vår, så jeg kan "trø litt i graset" der ute...bor jo på toppen vettu, så det er langt ned til gresset.
Vingling liker vi! Det kommer det så mye fint ut av, hihi. Litt av ditt og litt av datt så blir det noe helt eget, tjihihi.

Ha en god dag:)
Maya

Jannicke sa...

Godt med litt fargeklatter!!

Ha en fortsatt fin tirsdag, frk B!!

Klem.

Kaspara sa...

Kjære frk. B
Takk for koselig hilsen, ja håpet er lysegrønt! Kjempefint med grønne bokstaver og positive ord.
den grønne matta frisker jo opp på badet, som å gå over en gresseng!
Så forøvrig ut som en fin barnedåp. Herlig bildet du laget!
Ha en nydelig dag!
Klem fra Kaspara

Monica sa...

Flott gressflekk:)