torsdag 16. april 2009

Litt mer "blomstrete"

I dag skjønte jeg at jeg ikke er helt meg selv om dagen. Jeg kjøpte Rom 123 i går, ikke åpnet enda?! Jeg fikk Elle Interiør i posten i dag, ikke den varme følelsen av lykke og ro inni meg?! Huff, nå er det på tide med litt roligere tider! Sånn kan det ikke fortsette!

Så jeg satte i gang, på leting etter noe koselig å tenke på. Noe jeg kunne finne på for å bli litt glad og fornøyd sånn som Frk.B skal være...Hmmmm. Ja, da setter jeg igang med litt husstell..Hmmm.. det pleier jeg vel ikke å kalle det. MEN poenget er, jeg vasket ikke(det får jeg gjøre i morgen) Jeg skiftet sengetøy(det føles alltid deilig å legge seg da, spesielt når man er sliten) Jeg satt igang en klesvask(nødvendig) Jeg ryddet ut av bagen etter påske(jeg har rett og slett ikke hatt tid før). Og jeg prøvde på mitt siste Noa Noa kjøp! Olala! Fornøyd med den ja!! Fargene HÆRLIG! Stoffet NYDELIG!! Og den gule blomsten, ja, den har jeg mye glede av.


Nå er jeg nydusjet, og ligger under dyna, skal få servert kvelds på senga av mannen og livet er godt igjen. I hvertfall for i natt... Vet det er mye som skal ordnes i morgen, men det vil jeg ikke tenke på nå! Nå skal jeg være glad og fornøyd...

...i nyvasket sengetøy med nye putetrekk som jeg er så fornøyd med. Fra Cathy...hmmm..husker ikke hva hun heter nå. Fine er de i hvertfall:)

God natt, kjære søte blogvenner!!

5 kommentarer:

Nr. 21 sa...

Hei Frk.B!
Nydelig det putetrekket! jeg også elsker å legge meg nydusjet i rent sengetøy! Det er hærlig! Uff, det er ikke noe kjekt å være sliten og stresset! Ønsker deg en nydelig dag, med mange lyspunkter! Og håper du får en roligere helg!
Ha det godt, Frk.B!

Frøkna på Heimstad sa...

Hei, håper du våknet fresh og i godt humør i dag! (Ikke hver dag det skjer, nei..) Skal skifte på sengene i dag her også, det gjør underverker!! Og å ha kjøkkenbenken strøken, da er livet ganske så greit;-) ønsker deg ei energisk og god helg! Klem:-)

Fru. Fryd sa...

Hei:0) Håper du har sovet godt. Det hadde jeg gjort på nydelig flott pute. Søt topp du har kjøpt deg.

Snart er det helg, så god helg til deg:0)

Ninas Drops sa...

Hei du frk...
Ja det finnes ikke herligere ting enn å legge seg i fresht sengetøy...
Digg..
OG du de klærne fra butikken din..akk å ve...flott...
Ha en fin dag videre...
Drops=)

Jannicke sa...

Ja,
sant det er herlig med rent sengetøy!!!

Håper du sov godt i natt!!

Klem.